Itt találod az összes cikket a „Ünnepi Könyvhét 2026” témában!
A párkapcsolatok működéséről, kihívásairól és az egymás felé vezető utakról szól Moretti Magdolna könyve, amelyet június 19-én, pénteken 17 órától mutatnak be a Tomori Pál Városi Könyvtár előadótermében.
A lelki feltöltődést és az önismeretet helyezi középpontba a Kalocsai Ünnepi Könyvhét egyik különleges programja. Június 18-án, csütörtökön 17 órától „Nyílt Osztály – Irodalomterápia” címmel tart foglalkozást Mihály Lili pszichológus a Tomori Pál Városi Könyvtár előadótermében.
A legkisebb korosztályról sem feledkeznek meg a Kalocsai Ünnepi Könyvhét szervezői: június 17-én, szerdán 10:30-tól a Bóbita Bábszínház különleges csecsemőszínházi előadással érkezik a Tomori Pál Városi Könyvtár kamaratermébe.
Különleges, lélekfeltöltő programmal várják az érdeklődőket a Kalocsai Ünnepi Könyvhét keretében. Június 17-én, szerdán 18 órától „A könyvek dallama” címmel ünnepi irodalmi hangtálestet rendeznek a Tomori Pál Városi Könyvtár kölcsönzőtermében.
Különleges kulturális és vallási témájú előadás várja az érdeklődőket a Kalocsai Ünnepi Könyvhét programsorozatában. Június 16-án, kedden 17 órától Dr. Shawfar Adel sebész-traumatológus főorvos beszél az iszlám vallásról és a ramadán hagyományairól a Tomori Pál Városi Könyvtár kamaratermében.
Június 15. és 20. között ismét a könyvek, a közösség és az élmények kerülnek a középpontba Kalocsán. A Tomori Pál Városi Könyvtár az idei Ünnepi Könyvhéten is színes programkínálattal készül, ahol a gyerekektől a felnőttekig minden korosztály találhat magának érdekes elfoglaltságot.
Rekordösszeggel zárult az idei, XXXIV. Kék Madár Fesztivál: Lakatos György fesztiváligazgató ma délelőtt stúdiónkban, a Fókuszban Podcast vendégeként számolt be róla, hogy átlépték a 10 millió forintos határt. A teljes beszélgetés már elérhető a KALOhírek felületein!