Június utolsó napján, múlt szombaton – hagyományteremtő szándékkal – rendezték meg az E.T. Pizzéria első halászléfőző-versenyét. A résztvevők mindannyian jutalmakkal, a közönség pedig egy jó hangulatú nap emlékével gazdagodva – no, és persze, finom halászlével jóllakottan térhetett haza.
Forrás: KALOhírek
Megtelt élettel a Csilás park Vajas-part felőli részén kialakított pihenőövezet a kellemes nyári szombaton, birtokba vették az E.T. Pizzéria halászléfőző-versenyének szakácsai és barátaik az ott kialakított tűzrakó helyeket és padokat, asztalokat.
Forrás: KALOhírek
Tizenegy csapat, illetve főzőmester indult az E.T. Pizzéria hagyományteremtő szándékkal megtartott, első halászléfőző versenyén, ahol az indulók mindegyike ajándékot kapott, illetve jutalomban részesült.
Forrás: KALOhírek
A legrangosabb helyezéseken, a „dobogón” végzők filéző kés készletet, kötényeket kaptak, de nemcsak konyhával kapcsolatos holmikat, hanem például kupákat, pólókat, egy tálca sört, illetve természetesen pizzát is kiosztottak a versenyzők között a szervezők.
Különdíjat ért a legszebb tálalás, amiért egy turista gázmelegítőt kapott a cím nyertese.
Voltak a díjak közt támogatói ajándékok, is így például a Horgász-bazár felajánlását is hazavitte az egyik jutalmazott.
Forrás: KALOhírek
Bár a rendezvénynek a jó hangulat és a finom falatok révén minden résztvevő nyertese volt, azért a verseny zsűrijének mégiscsak ki kellett alakítania egy sorrendet, amelyből mi most csak a legrangosabbat, az első helyezettet ismertetjük:
AZ E.T. PIZZÉRIA ELSŐ HALÁSZLÉFŐZŐ VERSENYÉNEK GYŐZTESE SCHMIDTNÉ KOLLÁNYI MARGIT LETT.
Forrás: KALOhírek
A Fókuszban Podcast legújabb adásának vendége Dr. Török Lajos és Dr. Szakál Szabolcs, a Kalo-Vet Állatgyógyászati Központ tulajdonos ügyvezető-igazgatói, akikkel az ebek veszettség elleni oltásának fontosságáról és a májusra meghirdetett oltási akcióról beszélgettünk.