Itt találod az összes cikket a „Kollár Gyula” témában!
Lehet e szebb kezdeményezés, mint támogatni a fiatal generációt?
A kalocsai járásban, Dunapatajon és Kalocsán élőként büszkeséggel tölthet el bennünket ez az újabb vendéglátós siker, amely nem minden előzmény nélküli.
Az oklevéllel igazolt Pacalevő mester 2024. címet az nyerhette el, aki ezt a bődületes mennyiséget a legrövidebb idő alatt elfogyasztotta.
Az elért szakmai sikerekért részesültek elismerésben.
„Kétféle szerelem van: az egyik elmúlik, a másik a pataji pacal."
Különösebb hírverés nélkül is sorra érkeztek a vendégek április 13-án, szombaton a Tanya Bisztróba, hogy a bárányból, birkából készült ételeket fogyasszák, ismerkedjenek a birkapörkölt helyi, Dunapatajon garantáltan kitűnő változatával.
Kiderült, vétek volt kihagyni azokat a Duna menti halászlére hangolt verziókat, amelyekhez nem tésztát, hanem például a nálunk a szentségtöréssel egyenértékű kovászos kenyeret szolgálták fel.
A július 29-én, szombaton tartandó rendezvény előkészületeiről ma délután győződtünk meg személyesen, és nyugodt szívvel állíthatjuk: a szervezők mindent megtettek, hogy egy újabb emlékezetes rendezvénnyel színesítsék az idei szelidi nyarat.
Aki a Dunapataj - Szeliden megrendezett korábbi hat halászléfőző verseny legalább egyikén részt vett, abban a leghalványabb kétely sem merült fel, hogy a Szittyó téren július 30-án, szombaton immár hetedik alkalommal tartott, szinte fesztivállá szélesedő halfőzés idén is tömegeket vonz.